Specialist in leegpompen van septische putten,

zinkputten en regenwaterputten

De putten aan uw huis vervullen cruciale functies. Ze voorzien u van gratis water of zorgen voor de opslag van uw afvalwater. Wanneer een put te vol raakt of niet voldoende kan leeglopen door een obstructie of defect, is het nodig deze te laten leegmaken. 
 

Ontstoppingsdienst Spooren & Zoon beschikt over de kennis en het juiste materiaal om dit te doen zonder overlast. Wij maken uw putten leeg zonder gedoe.

Spooren & Zoon maakt uw putten weer schoon

De massa water en afvalstoffen die zich opstapelen in uw put, wilt u zelf liever niet hanteren, ruiken of zelfs maar zien. Het gaat hier vaak om afvalstoffen die terecht worden weggehouden van de mens. Ontstoppingsdienst Spooren & Zoon garandeert u een uiterst hygiënische en efficiënte afhandeling van dit werk. 

 

Onze pompen verwijderen al het overtollige, vuile water, zodat u al gauw weer zorgeloos gebruik kunt maken van al uw sanitaire toestellen. Wij knappen het vuile werk voor u op, zodat u en uw gezin zich weer zorgeloos kunnen verschonen en genieten van alle comfort dat het water in uw woning brengt. 

 

Een overvolle put? Last van geurhinder? Maak een afspraak met Ontstoppingsdienst Spooren & Zoon en u zit al snel proper, comfortabel en behaaglijk.